DÜNYA
DÜNYA HaberleriDışişleri: Sri Lanka’da endişeliyiz
Dışişleri: Sri Lanka’da endişeliyiz
Dışişleri Bakanlığı, Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyduklarını açıkladı.
ANKARA (İGFA) – Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyduklarını açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Sri Lanka’da yaşanan gelişmelerden ve devam eden protesto gösterilerinde artan şiddet olaylarından endişe duyuyoruz. Ülkenin karşı karşıya bulunduğu ciddi siyasi ve ekonomik sorunların çözümünün toplumsal uzlaşıdan geçtiğine inanıyoruz. Bu süreçte tüm taraflara itidalli davranmaları ve şiddetten kaçınmaları çağrısında bulunuyoruz” denildi.
Anahtar Kelimeler:
dışişleri:
sri
lanka’da
endişeliyiz
-
Bursa Büyükşehir ile yeni yerleşimlere modern yollar -
Genç çiftlere destek 10 milyar TL'yi aştı -
İzmir'de Yörük ve Türkmenlerle çifte bayram coşkusu -
AİLEM 268 bin 719 çağrıya çeviri desteği sağladı -
Adana’da hayvana şiddet görüntülerine 2 gözaltı! -
Başkan Genç: “Düzköy’ün atık sorununu ileri biyolojik arıtma ile kökten çözüyoruz” -
Bilirkişi süreçlerinde büyük iyileştirme... Rapor süresi 29 güne düştü -
Karavan tatilcileri Konyaaltı Karavan Park’tan memnun

