GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDilene Dilene’ye dinlenerek klip çekti
Dilene Dilene’ye dinlenerek klip çekti
Son günlerde adını sıkça duyduğumuz 'Influenza' virüsüne bağlı solunum yolu enfeksiyonu müzik sektöründe de etkili oluyor.
İSTANBUL (İGFA) - Şarkıcı Merve Demir, ekip arkadaşlarını mağdur etmemek için 39 derece ateşle, güçlükle ayakta dursa da klip çekimini söz verdiği gün gerçekleştirdi.
Set aralarında bol bol dinlenerek kamera karşısına geçen Merve Demir, zorlukla tamamladığı iş bitiminde hastanelik olunca 'Influenza' teşhisiyle üç gün istirahat aldı. Demir, yeni teklisi ‘Dilene Dilene’de rapçi Zeyd ile birlikte düet yaptı. Sez Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini alan şarkının söz ve müziği ise Onur Murat imzasını taşıyor. Düzenlemesini Osman Çetin’in yaptığı şarkının klip yönetmenliğini ise Onur Oğuz yaptı.
Anahtar Kelimeler:
dilene
dilene’ye
dinlenerek
klip
çekti
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

