meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

DİLEK ERGİN, ÜÇÜNCÜ KİLBİNİ ÇEŞME'DE ÇEKECEK

DİLEK ERGİN, ÜÇÜNCÜ KİLBİNİ ÇEŞME

16 yıldır Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Kültür Müdürlüğü'nde, Şan ve Piyano Öğretim Görevlisi olarak çalışan Dilek Ergin, iki klibini çok sevdiği İzmir'de çekmesinin ardından, üçüncü klibini Çeşme'de çekmek için hazırlıklar

ÇEŞME / UHA  - İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Sanatları Şan Piyano Bölümü'nden mezun olan Dilek Ergin, ayrıca Çukurova Üniversitesi Sahne Sanatları Opera Solistliği Bölümünü de bitirdi. Ergin, sahne, mimik, diksiyon, solfej ve armoni dersleri de aldı.

Eğitim hayatı boyunca Türkiye'de birçok resitaller veren Ergin, Türkiye'yi temsilen yurtdışı yarışmalara da katıldı.

Mersin Devlet Opera ve Balesi'nde 1,5 yıl sözleşmeli sanatçı olarak çalışan Ergin, 16 yıldan bu yana Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Kültür Müdürlüğü'nde Şan ve Piyano Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor. Yetiştirdiği öğrencileri ile birlikte birçok konser veren Ergin, birçok sosyal sorumluluk projesinde de aktif olarak yer aldı.

Ayrıca Latin ve Sosyal Dans Antrenörü olan Dilek Ergin, Sportif Salsa A Klasman Senyör yarışmalarında birçok defa şampiyon olmuş ve Türkiye Birincisi olan lisanslı bir sporcudur.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi