GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDilara Kırmıt: Sonradan oyuncu olmadım
Dilara Kırmıt: Sonradan oyuncu olmadım
2021 yılı Miss And Mr FashionTv yarışmasında birinci olan podyumların kraliçesi Dilara Kırmıt, güzelliği ile podyum ve modellik dünyasından sonra sinema sektörünü de keşfetti.
İSTANBUL (İGFA) - Haziran ayında Türkiye'yi World Next, Top Model yarışmasında temsil edecek olan güzel model, firmalar tarafından çalışmak için kapışılıyor.
İşine profesyonel kurallar dahilinde yaklaşan ve disiplinli çalışmasıyla takdir toplayan Dilara Kırmıt, mesleğine gösterdiği önemin semeresini de görüyor.
Fashion TV' nin yeni tekstil markası f active' in yüzü olan Dilara Kırmıt, ünlü moda kanalı fashiontv' nin yeni tekstil markası ürünleri için özel bir çekim taptı. Çekimlerini fotoğraf sanatçısı Uğur Malkoç' un yaptığı koleksiyon tüm dünyada satışa sunulacak.

Oyunculuk sektörüne de adım atan Dilara Kırmıt, M Yapım adına Murat Yontan ile iki film anlaşması imzalarken yarışma sonrası çekimlere “Buhran” isimli sinema filmi ile başlayacaklarını vurguladı.
Başarılı model Dilara Kırmıt, kendisinin modellikten oyunculuğa geçenlerden olmadığını belirterek, "Bursa’da yaşadığım dönemde tiyatro yaptım. Tiyatrodan sonra model oldum beni model oyuncu oluyor diye kimse düşünmesin oyunculuk performansımla sözleri boğazlarında tıkalı kalır” diyerek eleştirilere yanıt verdi.

-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

