GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDilara Kırmıt modası geliyor...
Dilara Kırmıt modası geliyor...
Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, kimsenin bilmediği yönleriyle moda dünyasında yeni bir rüzgâr estirmek için hazırlanıyor.
İSTANBUL (İGFA) - Güzelliği yanında podyumdaki zarafetiyle izleyenleri büyüleyen ünlü manken Dilara Kırmıt, eğitimini Bursa’da tamamladıktan Finlandiya’da moda eğitimi aldı.
Podyuma adını altın harflerle kazıyan Kırmıt, tasarımcı olarak anlaştığı Blackswan markası için 15 parçalık bir koleksiyon hazırlamak için çalışmalara başladı.
İlk hazırladığı koleksiyonun çok beğeni toplayacağından emin olduğu iddiası ile yola çıkan Dilara Kırmıt, “Bugüne kadar hep giydim ve sundum, şimdi giydireceğim. Moda dünyasında eğitim, bilgi ve becerimle Dilara Kırmıt modasının rüzgârını estireceğim” dedi.
Anahtar Kelimeler:
dilara
kırmıt
modası
geliyor...
-
TBMM komisyonları tatilde de çalışacak -
Bursa Büyükşehir Meclisi’nden stratejik kararlar... Mahalle Afet Konteynerleri ilçelere devredildi -
CHP'de 8 il başkanı daha görevden alındı -
Muğla 15 Temmuz Ulusal Yol Yarışı'na ev sahipliği yaptı -
Zamanaşımına uğrayan varlıkların iadesinde yeni dönem -
Bakan Göktaş: Çocuklar için koruyucu mekanizmalar güçlendirilecek -
Balıkesir Bandırma’ya ikinci Gençlik Merkezi -
Rusya Ulusal Tanıtım Merkezi için işletmeci seçecek... Türkiye'de Rus markaları için kalıcı platform hazırlığı

