GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDilara Kırmıt modası geliyor...
Dilara Kırmıt modası geliyor...
Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, kimsenin bilmediği yönleriyle moda dünyasında yeni bir rüzgâr estirmek için hazırlanıyor.
İSTANBUL (İGFA) - Güzelliği yanında podyumdaki zarafetiyle izleyenleri büyüleyen ünlü manken Dilara Kırmıt, eğitimini Bursa’da tamamladıktan Finlandiya’da moda eğitimi aldı.
Podyuma adını altın harflerle kazıyan Kırmıt, tasarımcı olarak anlaştığı Blackswan markası için 15 parçalık bir koleksiyon hazırlamak için çalışmalara başladı.
İlk hazırladığı koleksiyonun çok beğeni toplayacağından emin olduğu iddiası ile yola çıkan Dilara Kırmıt, “Bugüne kadar hep giydim ve sundum, şimdi giydireceğim. Moda dünyasında eğitim, bilgi ve becerimle Dilara Kırmıt modasının rüzgârını estireceğim” dedi.
Anahtar Kelimeler:
dilara
kırmıt
modası
geliyor...
-
Denizli’de otobüs faciası! 9 aylık bebek dahil 8 kişi hayatını kaybetti -
Düzce Yığılca’da 'pat pat' kazası: 6 yaralı -
Gastro İnegöl lezzetleri Fransa’ya konuk oldu -
Mersin’de kurban kesim alanlarında hijyen çalışması -
İzmir Bornova’da asfalt seferberliği -
Huawei, 2026 Gartner® Magic Quadrant™ Kurumsal Kablolu ve Kablosuz LAN Altyapısı Raporu'nda 4'üncü kez üst üste lider seçildi -
Ömür Gedik’in Bodrum sürprizi -
Kocaeli'de SEKA kültür alanı teknoloji üssüne dönüşüyor

