meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

DEVA kaynaştırma iftarında buluştu

DEVA kaynaştırma iftarında buluştu

DEVA Partisi Güngören İlçe Başkanı ve yönetimi eşleriyle birlikte tanışma kaynaşma iftarında buluştular.

DEVA Partisi Güngören İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu göreve geldikten sonra oluşturdukları parti yönetimleriyle çalışmalarını hızlandırdı. 

İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu parti çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda “Biz yeni bir parti ve yeni bir yönetim olarak bu ülke insanına bu ülkeye DEVA olmak için kurulduk. Yani insanımızın derdine deva olmak onlarla bulunduğumuz ortamlarda tanışmak kaynaşmak gerekir. Biz Güngören İlçe yönetimi olarak arkadaşlarımızla bu mübarek Ramazan ayında bir iftar sofrasında ailelerimizle birlikte bir araya geldik. Ben eşim ilçemizde ki ailelerle hem tanışmak hem de sorunları yerinde görmek için gece gündüz çalışıyoruz. Siyasette var oluş sebebim halkımıza ne kadar derman olup deva olabilmek içindir. Bugünde burada ilçemizin halkıyla ailece iftar yemeğinde tanışmak kaynaşmak için buluştuk. Biz önce halkımızı iyi tanımalıyız ki ona göre siyasette de derman olabilelim. Halka hizmet bence onların sorunlarına DEVA bulmakla olur. Allah oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesi “ dedi.

İftar sofrasında eşi Gönül hanımla birlikte Kadırga sofrasında gelen tüm davetlilerle tokalaşan konuşan DEVA Partisi Güngören İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu’un bu davranışı takdirle karşılandı.



Anahtar Kelimeler: kaynaştırma iftarında buluştu
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi