GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriDEÜ'ye Klinik Araştırmalar Koordinasyon Birimi
DEÜ'ye Klinik Araştırmalar Koordinasyon Birimi
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), hastalara daha hızlı tanı ve tedavi imkanlarının sunulması; ilaç, aşı, tıbbi cihaz gibi teşhis ve tedaviye yönelik teknolojilerin üretilmesi ile güncel teknolojilerden daha fazla yararlanılması amacıyla DEÜ Uygulama Araştırma Hastanesi bünyesinde ‘Klinik Araştırma Koordinasyon Birimi’ni kurarak hizmete açtı.
İZMİR (İGFA) - Açılışta konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Türkiye’de ilklerin öncüsü olan Araştırma Üniversitemiz, hastalara daha iyi tedavi imkânı sağlamayı; güncel teknolojilerden faydalanmayı; teşhis ve tedavi yöntemlerinin zamanında hastalara ulaştırılmasını hedeflemektedir.
Ülkemizin ulusal sağlık politikalarını destekleyecek olan, hastanemiz bünyesinde klinik çalışmalara odaklanmış birimimiz, hem sağlık sistemine değer katacak hem de kentimize referans oluşturacaktır” dedi.
-
İznik Gölü’nün sular altındaki tarihi Nilüfer'de konuşuldu -
Cumhurbaşkanı Erdoğan STRATCOM Zirvesi’nden dünya barışı mesajı verdi -
Kocaeli'de Gölcük Belediyesi’nden istihdama kesintisiz katkı -
TOFAŞ – Trabzonspor basketbol maçı biletleri satışta -
STRATCOM Zirvesi’nde Türkiye’nin küresel barış ve adalet vurgusu -
3 ilde yolsuzluk operasyonu... Uşak Belediye Başkanı dahil 11 şüpheli gözaltında! -
Eray Bodur’dan Bosna Hersek Türkleri Derneği’ne ziyaret -
Denizli’de tiyatro rüzgarı esecek

