SPOR
SPOR HaberleriDenizlili sporcu Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek
Denizlili sporcu Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başarılı paraokçusu Abdullah Yorulmaz, 22–28 Eylül 2025 tarihleri arasında Güney Kore’nin Gwangju kentinde düzenlenecek Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Türkiye adına mücadele edecek.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başarılı paraokçusu Abdullah Yorulmaz, 22–28 Eylül 2025 tarihleri arasında Güney Kore’nin Gwangju kentinde düzenlenecek Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Türkiye adına mücadele edecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Abdullah Yorulmaz, Güney Kore’nin Gwangju kentinde düzenlenecek Paralimpik Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda madalya mücadelesi verecek. Milli heyecanı Denizli’ye taşıyan başarılı sporcu, şehrin ve Türkiye’nin gurur kaynağı olacak bir performans sergilemeyi hedefliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yayımladığı mesajında, “Denizlimizi ve ülkemizi böylesine önemli bir organizasyonda temsil edecek olan sporcumuz Abdullah Yorulmaz’ı yürekten kutluyor, kendisine ve Milli Takımımıza Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

