YAŞAM
YAŞAM HaberleriDenizlili itfaiyecilerden Anıtkabir’e anlamlı ziyaret
Denizlili itfaiyecilerden Anıtkabir’e anlamlı ziyaret
İtfaiye Haftası dolayısıyla Türkiye’nin farklı büyükşehirlerinden gelen itfaiye temsilcileri Anıtkabir’i ziyaret etti.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Merkez Müdahale Şube Müdürü Halil Çetin ve beraberindeki 11 itfaiye personeli de heyette yer aldı.
Anıtkabir ziyaretine Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Balıkesir, Mersin, Tekirdağ, Manisa ve Denizli’den katılan itfaiye personelleri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.
Heyete başkanlık eden Ankara İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Levent Çeri, tüm itfaiyeciler adına Anıtkabir Özel Defteri’ne duygularını yazarak, Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’e bağlılıklarını ifade etti. Ziyarette, itfaiyecilik mesleğinin fedakarlık ve cesaret gerektiren kutsal bir görev olduğu vurgulanırken, Cumhuriyet’in değerlerini yaşatma kararlılığı bir kez daha dile getirildi.
-
KTO'dan yeni DigiConnect projesi -
Bursa Gemlik Limanları’na ikinci X-ray cihazı -
Ankara Keçiören'de kadınlara yönelik psikososyal destek -
Mersin’de üniversite adaylarına meslek tanıtım semineri -
Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi ikinci bahar yaşatıyor -
Edirne Keşan’da zeka oyunları rüzgârı -
İçişleri'den Polis Haftası mesajı -
Mansur Yavaş: Bu uygulamalar hukuka güveni zedeler

