SPOR
SPOR HaberleriDenizli'de ‘Sınıflar Arası Futsal Turnuvası’nda heyecan sürüyor
Denizli'de ‘Sınıflar Arası Futsal Turnuvası’nda heyecan sürüyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu iş birliğinde düzenlenen “Sınıflar Arası Futsal Turnuvası” tüm heyecanıyla devam ediyor.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli’de gençlerin sporla iç içe büyümesini hedefleyen ve spor kültürünü tabana yaymayı amaçlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, düzenlediği etkinliklerle spor sevgisini güçlendirmeye devam ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu iş birliğinde 3. ve 4. sınıflar arasında düzenlenen “Sınıflar Arası Futsal Turnuvası” okuldaki Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
Yaklaşık 180 öğrencinin katılımıyla oynanan karşılaşmalarda öğrenciler hem rekabeti hem de dostluğu bir arada yaşıyor. Tribünleri dolduran öğretmenler ve veliler, minik sporculara büyük destek verirken, sahada centilmenlik ve takım ruhu ön planda tutuluyor.
-
Kocaeli Büyükşehir’den personelin gelişimine dijital katkı -
MGK'dan “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” mesajı -
Konya’da Filistin davası için gençlik buluşması -
Sardes ve Bintepeler'de kaçak kazılara İHA'lı önlem... Lidya mirası teknolojiyle korunacak -
Kalp dostu zeytinyağı... Günde ne kadar tüketilmeli? -
Kocaeli’nin ulaşım modelini Berlin’e taşındı -
Kütahya’ya 24 yılda 612 milyon liralık kültür ve turizm yatırımı -
CHP'de 5 belediye başkanı disipline sevk edildi

