YAŞAM
YAŞAM HaberleriDenizli Büyükşehir’den gençlere yeni ders çalışma alanı
Denizli Büyükşehir’den gençlere yeni ders çalışma alanı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde yeni bir ders çalışma alanı oluşturdu. “Hedefin Varsa, Yerin de Var!” sloganıyla hayata geçirilen projeyle, özellikle sınavlara hazırlanan gençlere düzenli ve sessiz bir ortam hazırlandı.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi saat 23.00’e dek hizmet verecek çalışma alanı, dikkat dağınıklığından uzak, motive edici bir atmosfer arayan öğrenciler için tasarlandı. Sessizlik, düzen ve odaklanmayı ön planda tutan merkezde öğrenciler; kitap okuyabilecek, test çözecek ya da ödevlerini rahatlıkla yapabilecek.
Geleceğini inşa etmek isteyen gençlere bir fırsat
Projenin gençlere sadece akademik değil, kişisel gelişim açısından da katkı sağlamayı hedeflediğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Gülsün Sağlık, “Bu alan yalnızca ders çalışmak için değil, kendine yatırım yapmak isteyen herkes için hazırlandı. Geleceğini inşa etmek isteyen tüm gençleri bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 258 280 25 85 numaralı telefonu arayarak ya da doğrudan Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’ni ziyaret ederek merkeze ulaşabilir.
.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kur’an-ı Kerim Yarışması'nda birlik ve kardeşlik vurgusu -
Kırsal kalkınma yatırımlarında 10 milyar TL'lik destek başladı -
Kocaeli'nin 'Dijital İkiz' UlaşımPark’a ödül getirdi -
Eskişehir Hayvanat Bahçesi’ne 30 yeni tür kazandırıldı -
İzmir’de MAST Boat Show kapılarını açtı -
YÖK’ten doğum yapan lisansüstü kadın öğrencilere ek süre düzenlemesi -
Bilecik Belediyeler Birliği’nde Başkan Tekin güven tazeledi -
Zorlu coğrafyaların genç liderleri Bursa’da buluştu

