YAŞAM
YAŞAM HaberleriDeniz Feneri kurban alım bedelini açıkladı
Deniz Feneri kurban alım bedelini açıkladı
Deniz Feneri Derneği, bu yılki kurban organizasyonunu "Kurban Kardeşinle Sevgiyi Paylaşmaktır” sloganıyla Türkiye ile birlikte 18 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.
İSTANBUL (İGFA) - Deniz Feneri Derneği'nin kurban organizasyonunda başta Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin etkilediği iller olmak üzere, yurtdışında mülteci kampları, savaş, doğal afet, açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yetimhanelere öncelik verilecek. Bu kapsamda 3 kıta ve 18 ülkede ihtiyaç sahibi mazlum ve mağdur bölgelere ulaşılarak kardeşlik bağlarımız güçlenecek.
Çeyrek asırdır Kurban organizasyonu gerçekleştiren Deniz Feneri Derneği'nin bu bayram belirlediği kurban bedeli ise yurtdışında 2 bin 250 TL olurken yurt içi vekalet ücreti 7 bin 500 TL olarak belirlendi.
Dernek yurtiçi kurban kesimlerini deprem bölgesinde kesilmek üzere planladı.
Vekalet yoluyla kurbanlarını derneğe bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlandı.
-
Tren biletlerinde yeni dönem... Boş yer açıldığında yolcuya bildirim gidecek -
Çanakkale’nin zeytinyağı Çinli turistlerin ilgisini çekti -
Sağlık turizminde komplikasyon sigortası zorunluluğu durduruldu -
Ankara’da kadın muhtarlarla iş birliği güçleniyor -
Kestel’in BTSO’daki güçlü temsilcisi: Hüseyin Saral -
İstanbul’a 15 bin kiralık konut... Yarısı Bizden 2027 yılı sonuna kadar uzatıldı -
Balıkesir’de Tarım ve Hayvancılık Fuarı tanıtıldı -
Şile Belediyesi Meclisi’nde CHP’li üyeler oturumu kapattı!

