YAŞAM
YAŞAM HaberleriDemet Akalın'dan Kıbrıs’ta müzik şöleni
Demet Akalın'dan Kıbrıs’ta müzik şöleni
Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, önceki gün Kıbrıs’ta Chamada Hotel’de sahne alarak unutulmaz bir geceye imza attı.
İSTANBUL (İGFA) - Sevenleriyle buluşan Akalın, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendirerek mekânı dolduran müzikseverlere coşku dolu anlar yaşattı.
ENERJİSİYLE BÜYÜLEDİ
Sahneye mini beyaz kıyafetiyle çıkan ünlü sanatçı, enerjisi ve güçlü sahne performansıyla geceye damgasını vurdu. Akalın, bitmeyen temposu ve seyirciyle kurduğu sıcak diyaloglarla Kıbrıs’ta yine ayakta alkışlandı.
HİTLERLE DOLU REPERTUVAR
“Pop müziğin kraliçesi” unvanını bir kez daha hak eden Akalın, yıllardır dillerden düşmeyen hit parçalarını art arda seslendirerek dinleyicilerine müzik dolu bir yolculuk yaşattı.
Anahtar Kelimeler:
demet
akalın'dan
kıbrıs’ta
müzik
şöleni
-
Vedat Kılıç'tan 3. Uludağ Çevre Forumu’nda yeşil ve geri dönüşüm ekonomisi vurgusu -
Şahbaz Derneği'nden Filistin temalı konuşma yapan öğrenciye umre hediyesi -
Ağrı'da Gençlik Spor'dan 19 Mayıs coşkusuna sportif kutlama -
Kocaeli’de tramvaylar su altı dünyasına dönüştü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müzelere çağrı -
CGTN: Devlet başkanları düzeyindeki diplomasi Çin-Rusya arasındaki büyüyen ortaklığı güçlendiriyor -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, bölgesinde istikrar adası olmayı sürdürüyor -
Ağrı’da ihtiyaç sahibi ailelerin yaşam alanları yenilendi

