YAŞAM
YAŞAM HaberleriDeğirmendere'de Ramazan akşamına yoğun ilgi
Değirmendere'de Ramazan akşamına yoğun ilgi
Kocaeli'de Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere’de düzenlenen “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
KOCAELİ (İGFA) -Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinliklerini ilçenin birçok noktasında sürdürürken, çocuklara da eğlenceli anlar yaşatıyor.
Son olarak Değirmendere Kültür Merkezi'ne taşınan eğlence dolu etkinlikler, çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.
Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendiler.
Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00'da, Şirinköy Kültür Merkezi'nde devam edecek.
Anahtar Kelimeler:
değirmendere'de
ramazan
akşamına
yoğun
ilgi
-
Sarıgöl’de kurtuluşun 104. yılında zakkum coşkusu -
İzmit Belediyesi çocukların sünnet mutluluğuna ortak oldu -
Başkan Erkan Aydın’dan basketbola tam destek -
Volkan Barbaros’tan Ağrı ASKF’ye ziyaret -
Yerli ürün pazarı, üretici ile tüketiciyi doğrudan buluşturuyor -
Küçük Şahinkanat’tan PAU’ya anlamlı hediye -
Yenişehir’de Aydilge fırtınası esti -
Denizli'de dev yatırımlara yakın markaj

