GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÇumra’da 1 Mayıs öncesi emekçiler buluştu
Çumra’da 1 Mayıs öncesi emekçiler buluştu
PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ve Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, 1 Mayıs’ta Çumra Şeker Fabrikası çalışanlarıyla buluştu, emekçilerin bayramını kutladı.
KONYA (İGFA) - PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu ile Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Çumra Şeker Fabrikası çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
Erkoyuncu, işçilere verdikleri değeri vurgulayarak, “Çiftçilerimizin üretim gücü ve çalışanlarımızın özverisiyle zorlukları aştık. Kurumlarımız iyiye gidiyor, en büyük pay çalışanlarımızda. 1 Mayıs’ınız kutlu olsun, iyi ki varsınız” dedi.
Başkan Aydın ise, “Çumra Belediyesi neyse TORKU odur. İlçemize değer katacak hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz. Emekçilerle bir arada olmaktan mutluyum. 1 Mayıs’ımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Aydın, ev sahipliği için Erkoyuncu’ya teşekkür etti.
-
Alışveriş festivali Gölcük’te ticareti canlandırdı -
AYM önünde acı trajedi! Seyyanen zam eyleminde intihara kalkışan emekli polis kurtarılamadı -
Yığılcaspor, PGL Ligi’nden çekildi! -
Antalya Boğaçayı’nda doğal yaşam dengesi korunuyor -
Düzce’de tır ile otomobil çarpıştı -
Edirne’ye 4 milyar TL'lik sulama yatırımı... Çömlekköy Barajı 2028’de tamamlanacak -
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği -
Bakan Gürlek'ten 'fon soruşturması' açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

