DÜNYA
DÜNYA HaberleriCumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gitti. Erdoğan, günübirlik ziyareti kapsamında Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya gelecek.
ANKARA (İGFA) -Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Budapeşte Ferenc Liszt Uluslararası Havalimanı'nda Macaristan'ın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Janos Boka, Protokol Genel Müdürü Anett Varga, Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu karşıladı.
Erdoğan'a Budapeşte ziyaretinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Çağatay Kılıç ile bazı yetkililer eşlik etti.
Havalimanından ayrılan Erdoğan, ikili görüşme için Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın çalışma ofisinin bulunduğu Karmelita Manastırı'na hareket etti.
-
Bursa Gemlik'te kültür turları yoğun ilgi görüyor -
YKS için tüm tedbirler alındı... İçişleri: 44 bin 886 personel görev başında olacak -
CHP YDK'dan ihraç dosyalarında yeni gelişme... Gökhan Günaydın'ın tedbiri kaldırıldı -
“Sınav ve Ötesi” programı gençlere rehber oldu -
Bisikletin Başkenti Konya “Velo-Cıty 2026”da dikkatleri üzerine çekti -
Kocaeli Büyükşehir’den YKS’ye özel ulaşım desteği -
Kocaeli'den YKS’ye özel ulaşım desteği -
Malatya'da şehir kütüphanesine tam not

