DÜNYA
DÜNYA HaberleriCumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde İran’daki ateşkes ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmeye ilişkin açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından paylaşıldı.
Görüşmede, İran’da sağlanan ateşkes ile bölgedeki son gelişmeler ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki haftalık ateşkesin kalıcı barış ve istikrar açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, bu sürecin heba edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Türkiye’nin önümüzdeki dönemde de barışın tesisi için katkı sunmaya devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, diplomatik çabaların sürdürülmesinin önemine dikkat çekerken, Katar’a yönelik saldırılar dolayısıyla Al Sani’ye 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
-
Kayseri Kocasinan'da minik eller toprağa değiyor -
Selçuklu Uygarlığı ve Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi’ne tam not -
Çakalburnu Lagünü’nden Körfez’e yayılan yosunlara yoğun müdahale -
İzmir Büyükşehir’de eğitimler 5 bin 100 çalışana ulaşacak -
Bursa İnegöl’den dünyaya açılan güç... Mobilya ihracatında rekor ve yeni hedefler -
Konya Büyükşehirli sporcular performanslarıyla dikkat çekiyor -
Türkiye'de sıcaklıklar artıyor... Çığ ve toz uyarısına dikkat -
Nightlife Dergisi gecesinde Nevide Çiçek'e meslek onur ödülü!

