GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCumhurbaşkanı Erdoğan: Enkaza ulaşma çalışmalarımız sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enkaza ulaşma çalışmalarımız sürüyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelirken Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C130 tipi askeri uçağa ilişkin üzüntüsünü dile getirdi ve enkaz çalışmalarının koordineli şekilde sürdüğünü açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medeniyetimizde Şehir ve Mekân Temalı Şehircilik Zirvesi ve Kentkırım Sergisi'nin açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün Azerbaycan’dan ülkemize gelmekte olan C130 tipi askeri uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğü bilgisini derin bir üzüntüyle öğrendik” ifadelerini kullandı.
Enkaza ulaşma çalışmalarının ilgili ülke makamlarıyla koordineli şekilde yürütüldüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin” diyerek olayda hayatını kaybedenler için taziye dileklerini iletti.
Hatırlanacağı gibi Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı da kazayla ilgili arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini duyurmuştu.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran da, arama kurtarma çalışmalarının ivedilikle başlandığını kaydederek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına, sadece resmî kurumlarımızın açıklamalarının dikkate alınması ve teyit edilmemiş bilgilerin paylaşılmaması önem arz ettiğinin altını çizdi.
-
Kayseri Büyükşehir'den üniversite adaylarına başarı dileği -
Filmli dolmuşlara ceza yağdı -
Akran zorbalığına karşı eğitim -
Kayseri Melikgazi'den saha çalışanlarına trafik eğitimi -
Meteoroloji uyardı: Akdeniz Bölgesi'ne dikkat -
Konut satışları yüzde 33 oranında düştü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan YKS mesajı -
Memduh Büyükkılıç Kayseri'nin 'Su Master Planı'nı anlattı

