GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCumhurbaşkanı adaylığına başvurular başladı
Cumhurbaşkanı adaylığına başvurular başladı
14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde, seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilmek isteyenlerin, YSK'ya yapacakları adaylık başvuru süreci bugün başladı.
ANKARA (İGFA) - 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yönelik takvimine göre, Cumhurbaşkanı adaylığı için siyasi partilerce ve seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin Kurula yapacakları adaylık başvuruları başladı.
Cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin, YSK'ya yapacakları adaylık başvurusu 20 Mart saat 17.00'de sona erecek.
Siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresi ise 23 Mart saat 17.00'de dolacak.
Seçmenler tarafından aday gösterilecekler için gerekli 100 bin imza 22 Mart-27 Mart arasında toplanacak.
Cumhurbaşkanı kesin aday listesi 31 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanacak ve propaganda dönemi başlayacak.
-
Bursa İl Sağlık'tan 'gözaltı' iddialarına yalanlama -
Bakan Çiftçi Rize Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı -
Tahkim Kurulu’ndan Bursaspor kararı... İtiraz reddedildi! -
Terkos ve Sazlıdere’de kaçak avcılığa darbe! -
Cumhurbaşkanı Samia, Soruşturma Komisyonu Raporunu aldı... Ulusal uyum, hesap verebilirlik ve reformlar için çağrıda bulundu -
Dışişleri'nden '1915 Olayları' açıklaması -
Çiftçiye 350,9 milyon TL destek ödemesi hesaplarda -
Mersin’de lastiklere gizlenmiş kilolarca eroin ele geçirildi

