meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Cumhurbaşkanı aday adayı Ekşioğlu 'Memleket'ten istifa etti

Cumhurbaşkanı aday adayı Ekşioğlu

Cumhurbaşkanı aday adayı Ekşioğlu 'Memleket'ten istifa etti

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için cumhurbaşkanı aday adayı olduğunu açıklayan Basın Konseyi eski Genel Sekreteri, ünlü reklam filmi yönetmeni Abdullah Ekşioğlu Memleket Partisi üyeliği ve partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı sürecinde daha özgür hareket edebilmek için istifa kararı aldığını kaydeden Abdullah Ekşioğlu, amacının demokrasi çıtasını yükseltmek olduğunu bunun için aday adaylığı çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Memleket Partisi’ndeki tüm görevleri ve üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Ekşioğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı sürecinde daha özgür hareket edebilmek için istifa kararı aldığını kaydetti.

Amacının demokrasi çıtasını yükseltmek olduğunu, halk teveccüh ederse “mazeretsiz demokrasi” için çalışacağını öne süren Ekşioğlu, bu sürecin adaylık ve seçim zaferiyle sonuçlanmasa bile en azından demokrasi beklentisi çıtasını yükselteceğini, Memleket Partisi’ne de demokrasi adına başarılar dilediğini ifade etti.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi