YAŞAM
YAŞAM HaberleriÇorum Belediyesi, Berlin fuarında yerini aldı
Çorum Belediyesi, Berlin fuarında yerini aldı
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak gösterilen ITB Berlin kapılarını açtı. Fuarda Çorum Belediyesi de yerini alarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri ile meşhur yöresel lezzetlerini uluslararası ziyaretçilere tanıtıyor.
ÇORUM (İGFA) - Fuar için Berlin’de bulunan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum standında ziyaretçilerle yakından ilgilenerek şehrin turizm potansiyelini anlattı.
Çorum’un yalnızca tarihi ve kültürel mirasıyla değil, zengin mutfağıyla da dikkat çektiğini ifade eden Başkan Aşgın, bu tür uluslararası organizasyonların şehirlerin tanıtımı ve marka değeri açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Başkan Aşgın ayrıca Berlin’de yaşayan Çorumlu vatandaşları fuar alanındaki Çorum standına davet ederek, şehrin uluslararası alandaki tanıtımına destek olmaya çağırdı.
Çorum standında şehrin köklü geçmişi, turizm potansiyeli ve gastronomi zenginliği ön plana çıkarılırken; özellikle Çorum leblebisi başta olmak üzere yöresel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
Fuar boyunca Çorum Belediyesi tarafından yürütülecek tanıtım çalışmalarıyla Çorum’un uluslararası alanda daha geniş kitlelere ulaşması ve dünya turizm pazarındaki bilinirliğinin artırılması hedefleniyor.
-
Kocaeli'de dualar kahramanlar için yükseldi -
CHP'li Kaya'dan EİDS eleştirisi -
ERÇED yönetiminden Keşan Kent Konseyi'ne ziyaret -
TBMM'den 15 Temmuz gazilerine teşekkür beratı -
Düzce'de bir an olsun sahibi yalnız bırakmayan köpek gülümsetti -
Kocaeli'deki aydınlatmalara düzenli bakım -
ŞA-RA Enerji'ye halka arzda rekor ilgi -
Öğrenci affının kapsamı genişletiliyor... Kanun teklifi komisyondan geçti

