YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriÇınar Çocuk Evi’ndeki minikler hemşirelik mesleğini öğrendiler
Çınar Çocuk Evi’ndeki minikler hemşirelik mesleğini öğrendiler
İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde verilen eğitimin evde de desteklenmesi amacıyla düzenlenen aile etkinlikleri kapsamında bu hafta miniklere hemşirelik mesleği tanıtıldı.
KOCAELİ (İGFA)- Geleceğe güvenle bakan, yeniliğe açık ve toplum sorunlarına çözüm üretebilecek çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde, okulda verilen eğitimin evde de desteklenmesi amacıyla aile etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Çınar Çocuk Evi’nde çocuklar için gerekli olan etkin eğitim anne, baba ve öğretmen işbirliğiyle gerçekleşiyor.
Neptün sınıfı öğrencilerinden Nisa İnci’nin hemşire olan ablası Ebrar İnci sınıfa gelerek meslek tanıtımı yaptı. Minikler, Hemşire kime denir? Hemşire ne iş yapar? gibi soruların cevaplarını öğrenirken stetoskopla da birbirlerinin kalp atışlarını dinleyerek eğlenceli vakit geçirdi. İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nin yetkilileri etkinliğin temel amacının okulda öğrenilen bilgilerin aile tarafından desteklenerek eğitimde devamlılığın sağlanması olarak açıkladı.
-
Fatih’te son durum: 1 ölü, 10 yaralı! -
Bayram dönüşü yoğunluğu -
Yerli patent başvuruları 11 binin üzerine çıktı -
Fatih’teki bina çökmesi: Doğal gaz kaynaklı olma ihtimali düşük -
Manisa’da hurda ve sahipsiz araçlar MKE’ye sevk edildi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan helikopter kazasındaki şehitlere taziye mesajı -
Sakarya Büyükşehir Akademi’de yeni dönem başlıyor -
Manisa'da personele güvenli çalışma eğitimi verildi

