GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCHP'li Keleş: " Enerjisini sahipsiz Sakarya için harcasın"
CHP'li Keleş: " Enerjisini sahipsiz Sakarya için harcasın"
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketine tepki gösterdi. AKP’li Yavuz’a yanıt ise CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’ten geldi.
SAKARYA (İGFA)- CHP Lideri Kılıçdaoğlu, TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında döviz kurlarının yükselmesiyle birlikte halkın ve devletin borç yükünün arttığını anlatırken el hareketi yaptı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da partisinin Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirisini alıntılayarak; Mencius'un “Bir kimse yaptığı yanlışlıktan bir kere utanmadı ise, bir daha utanacak sebep bulamaz.” ve St. Augustus'un “Utanmamak kadar, utanç verici bir şey yoktur.” ifadeleriyle tepki gösterdi.
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AK Partili Yavuz'a, "Bugüne kadar millete küfür eden Cengiz’e, Kuran ayetleriyle dalga geçen Egemen Bağış’a, ülkeyi soyup soğana çeviren beşli çeteye, tarikat yurtlarındaki istismar, taciz ve tecavüzlere göz yuman, ses çıkarmayan partinin mensupları genel başkanımıza yönelik saldırıya geçmiş vaziyetteler. AK Partililer genel başkanımıza dil uzatamazlar" ifadelerini kullandı.
-
DİSK emeklileri Karabağlar’da tek yürek -
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi

