GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCHP Kadın Kolları MYK Üyesi Döner: Tutuklama demokrasiye müdahaledir
CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Döner: Tutuklama demokrasiye müdahaledir
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına, CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Aysel Döner sert tepki gösterdi.
ANKARA (İGFA) - CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Aysel Döner, partinin kadın mücadelesindeki aktif isimlerinden olan İmamoğlu’na yönelik bu adımı “demokrasiye müdahale ve halkın iradesine darbe” olarak nitelendirdi.
Döner, “kurgulanmış davalarla milletin seçtiği bir belediye başkanının görevden uzaklaştırılmak istenmesinin halk vicdanında karşılığının olmadığını” belirterek, hukuksuz tutuklama kararının millet nezdinde yok hükmünde kalacağını vurguladı. CHP’li siyasetçi, demokratik mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ifade ederek “bu kumpası planlayanlar beyhude bir çaba içerisindedir, sonuç alamayacaklar” mesajını verdi.
Döner, kadınların demokrasiye sahip çıkmada ön safta yer aldığını ve “Kadınların mücadelesinin yüzyıllardır sürdüğünü, daha özgür ve eşit bir Türkiye için asla yılmadan devam edeceğini” ifade etti.
-
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki -
Çınar Akademi'nin mahalle etütleri pekiştiriyor -
Enflasyonlu para çevriminde yeni kurallar 'Resmi'leşti

