YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriCHP Hopa'da ev ziyaretlerine devam ediyor
CHP Hopa'da ev ziyaretlerine devam ediyor
CHP Hopa İlçe örgütü ev ziyaretleri kapsamında vatandaşın evine konuk olmaya devam ediyor. İlçeye bağlı Göğe Komşu köylerinden Başova Köyüne giden CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve beraberindeki heyet vatandaşlar tarafından ilgi gördü.
ARTVİN (İGFA)- CHP Hopa İlçe Örgütü Başkan Şükrü Aydemir önderliğinde merkez ve köylerde çalmadık kapı bırakmıyor. Partilerinin politikalarını vatandaşa yüz yüze anlatan Hopa ilçe teşkilatında heyet vatandaşların evlerine konuk oluyor, dertlerini dinliyor. Yeri geliyor yapılan eleştirileri büyük bir olgunlukla karşılıyor, vatandaşın önerilerini alıyor.
Göğe komşu köylerinde Başoba (uzunlar mahallesi)ni ziyaret eden CHP’lileri vatandaşlar tereddüt etmeden evlerinde konuk etti. Vatandaşlar sohbet eden CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, “Evlerini bizlere açan ikramlarda bulunan hoş sohbetleri ile bizleri iktidar yolunda umutlandıran vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımız çok temiz ve açık yürekli. Yeri geliyor bizleri politikalarımız eleştiriyor. Vatandaşın kendini yöneten siyasileri sevdikleri kadar eleştirmeleri de normaldir. Hiç kimse hatasız değildir. Eleştirileri büyük bir olgunlukla kabul ediyor, vatandaşlarımızın tavsiye ve önerilerini alıyoruz. Bu ziyaretler bizler ve vatandaşlarımız açısından verimli geçiyor. Vatandaşın sorunlarını da dinliyor, partimizin bu sorunlara getireceği çözümleri sunuyoruz. CHP haktan kopmadan sorunları bir bir çözecek güvenli bir limandır.” dedi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

