meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Çeşme'de sıkı trafik ve asayiş denetimi

Çeşme

Turizm cenneti Çeşme'de, vatandaşların huzur ve güven içinde tatil yapabilmeleri için, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen takviyelerle birlikte, 150 kişilik polis ekibiyle şok denetim uygulaması gerçekleştirildi.

ÇEŞME / UHA  -Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada, yapılan şok denetimde, Alaçatı bölgesinde, eğlence sektöründeki 20 işletmenin denetlendiğini ve 337 işletme çalışanının ayrıntılı GBT sorgusunun yapıldığını belirtti. Kaymakam Çakıcı, trafik ve asayiş ekiplerinin 741 araç ve 1183 kişinin GBT sorgusunun yapıldığını, 1 adet ruhsatsız silah ile 3 araçta da muhtelif uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Çeşme Kaymakamı Çakıcı, sosyal medya paylaşımlarında şöyle yazdı:

"Bu gece planlı faaliyetlerimiz kapsamında Alaçatı Bölgemizde eğlence sektöründe 20 işletmeye, İl Emniyet Müdürlüğünden gelen takviyelerle, 150 kişilik bir polis ekibimizle şok denetim uygulaması gerçekleştirdik. Ayrıca 337 işletme çalışanının ayrıntılı gbt sorgusunu da yaptık."

"Öte yandan narkotik ekiplerimiz de takip ve tespit ettigi 3 araçta muhtelif uyuşturucu madde ele geçirdi. Bununla ilgili 9 kişi hakkında gereken yasal işlemler şu an devam etmekte."

"Trafik ve asayiş ekiplerimiz de 741 araç ve 1183 kişinin gbt kontrolünü gerçekleştirdi. Bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi, o kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı. Tüm gece boyunca görev başında olan tüm kolluk birimlerimize tesekkur ediyorum."



Anahtar Kelimeler: Çeşme' trafik asayiş denetimi
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi