GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCem Bölükbaşı performans yaptı
Cem Bölükbaşı performans yaptı
Milli yarış pilotu Cem Bölükbaşı, Formula 2M Dünya Şampiyonası’nın sekizinci ayağında Avusturya, Spielberg pistinde yarıştı. Bölükbaşı, sıralama turlarında 13. olarak Formula 2 kariyerinin en iyi sıralama turu performansına imza attı.
İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin ilk Formula 2 yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2022 FIA Formula 2 Dünya Şampiyonası’nın sekizinci ayağında 8-10 Temmuz hafta sonunda Avusturya, Spielberg pistinde yarıştı.
Cem Bölükbaşı, 9 Temmuz Cumartesi gerçekleşen sıralama turlarını 13. sırada tamamlayarak, Formula 2 kariyerinde bugüne kadar ki en başarılı sıralama turu performansına imza attı. Milli pilot, sprint yarışını yaşadığı fren sorunu nedeniyle tamamlayamadı. Bölükbaşı, pazar günü 13. sırada başladığı ana yarışı, aldığı bir temas sonrasındaki teknik aksaklıklar nedeniyle bırakmak zorunda kaldı.

Formula 2’nin dokuzuncu ayağı 22-24 Temmuz tarihleri arasında, Fransa Le Castellet pistinde gerçekleşecek.
Ana sponsorlar ALL-Accor Live Limitless, Borusan Otomotiv ve kripto para borsası ICRYPEX’in yanı sıra Rixos, Kuzu Grup, Zorlu Enerji, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Gentaş, Mesa, Repeat, CK Architecture Interiors, Turnuvam ve TEM Agency’nin desteğiyle FIA Formula 2 Şampiyonası’nda yer alan milli sporcuyu Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) da destekliyor.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

