SPOR
SPOR HaberleriCem Bölükbaşı Formula 2’de Barcelona pistine çıkıyor
Cem Bölükbaşı Formula 2’de Barcelona pistine çıkıyor
Milli yarış pilotu Cem Bölükbaşı, Formula 2 Dünya Şampiyonası’nın dördüncü ayağı için Barselona’da 20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlarda piste çıkıyor.
İSTANBUL İGFA- Türkiye’nin ilk Formula 2 yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2022 FIA Formula 2 Dünya Şampiyonası’na, serinin dördüncü ayağı Barselona’da kaldığı yerden devam ediyor. Bölükbaşı, 20-22 Mayıs hafta sonunda Çek Charouz takımı adına mücadele edecek.
Yarış hafta sonu, 20 Mayıs Cuma günü saat TSİ 12:35’te antrenman turlarıyla başlayacak. Aynı gün TSİ 19:30’da pilotlar sıralama turlarına çıkarak ilk günü bitirecek. Bölükbaşı, ilk yarışına 21 Mayıs Cumartesi saat 18:40’ta sprint yarışı ile çıkacak ve 22 Mayıs Pazar TSİ 12:35’te ana yarışla hafta sonunu tamamlayacak.
"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ GÖSTERMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Cem Bölükbaşı, “Formula 2’ye sezon başında başarılı bir başlangıç yaptık. Devamında aksilikler olsa da şimdi 4. rounda en iyi şekilde hazırım. Bir an önce direksiyon başına geçip, elimden gelenin en iyisini göstermek için sabırsızlanıyorum. Formula 2’de her yarış yeni bir deneyim. Takvime son olarak Le Castellet de eklendi. Barselona pistiyle birlikte önümde 11 yarış hafta sonu var. Her yeni yarışta hedefim bir öncekinin üzerine koyarak ilerlemek” diye konuştu.
Cem Bölükbaşı, kariyerinin ilk Formula 2 yarışları olan Bahreyn’de her iki yarışı da 20. sıradan 14.lüğe yükselerek tamamlamıştı.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

