GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriCandan Erçetin kulakların pasını sildi
Candan Erçetin kulakların pasını sildi
Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde Bursalı dinleyicileri ile buluştu. Şarkılarıyla hem hüzünlendiren hem eğlencenin doruğuna çıkaran Candan Erçetin, Bursalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN
BURSA (İGFA) - Ünlü şarkıcı Candan Erçetin sahne aldığı Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konserinde bir birinden güzel tüm şarkılarını konser alanını dolduran binlerce hayranı için söyledi.
Candan Erçetin'in seslendirdiği tüm şarkılara eşlik eden Bursalıar yaklaşık 3 saat süren konser boyunca renkli görüntüler oluşturdular.

Konseri sırasında zaman zaman sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Candan Erçetin, uzun bir aradan sonra Bursa ve Bursalılar ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek '' İyi ki Bursa'ya gelmişim. Bursa ve Bursalılar gerçekten çok özlemişim. Böylelikle hasret gidermiş olduk sepinizi çok seviyorum'' dedi.

-
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol tutuklandı -
Arabuluculukta yüksek uzlaşma oranı... Mahkemelerin iş yükü azaldı -
Millet Bahçesi'nde dev ekranda Bursaspor coşkusu -
İstanbul Çekmeköy'de Ege rüzgarı -
Bursa Osmangazi Meydanı’nda Bursaspor coşkusu -
Şanlıurfa’da kurtuluşun 106. yılına özel gösteri -
Türk Hava Kuvvetleri’nden eğitim uçuşu -
YEŞİLAY İzmir'den çocuklara dijital farkındalık eğitimi

