GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÇanakkale vakanın zirvesinde
Çanakkale vakanın zirvesinde
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Aralık arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Vakanın en fazla olduğu illerin başında Çanakkale yer aldı.
ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanlığı, haftalık koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.
11-17 Aralık arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarına göre en fazla vaka görülen ilk 3 il; Çanakkale, Kırklareli ve Ordu oldu.
Vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 9 il ise şöyle belirlendi: Rize, Isparta, Artvin, Eskişehir, Trabzon, Kastamonu, Nevşehir, Ordu, Erzincan.
Verilere göre, 100 bin kişide görülen COVID-19 vaka sayısı İstanbul'da 244,15, Ankara'da 144,10, İzmir'de 67,97 oldu.
Anahtar Kelimeler:
çanakkale
vakanın
zirvesinde
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

