SPOR
SPOR HaberleriBursaspor 'kombine transfer' süresini uzattı
Bursaspor 'kombine transfer' süresini uzattı
Bursaspor, kombine sahibi taraftarların maçlık kombine transferi için tanınan süreyi yoğun talep üzerine 12 Eylül saat 23.59’a kadar uzattı. Esenler Erokspor maçının biletleri ise yarın saat 10.00’da satışa çıkacak.
BURSA (İGFA) - Bursaspor Kulübü, kombine sahibi taraftarları ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Kulübün daha önce 31 Ağustos’a kadar sunduğu, kombinenin 5 farklı T.C. Kimlik Numarasına maçlık transfer edilebilmesi uygulamasında başvuru süresi uzatıldı.
Yoğun talep üzerine sürenin 12 Eylül saat 23.59’a kadar uzatıldığı açıklandı.
“KULÜBE DEVRET” ÖZELLİĞİ 5 GÜN ÖNCE AÇILACAK
Bursaspor’un kendi sahasında oynayacağı karşılaşmalarda kombine sahipleri, maçın oynanacağı tarihten 5 gün önce “Kulübe Devret” özelliğini kullanabilecek. Kulübe devredilen maç biletlerinin satışı ise her karşılaşmadan bir gün önce saat 10.00’da başlayacak. Biletler yalnızca Passo internet sitesi ve Passo mobil uygulaması üzerinden online olarak satışa sunulacak.
ESENLER EROKSPOR MAÇININ BİLETLERİ YARIN SATIŞTA
Bu arada Bursaspor’un pazar günü Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda Esenler Erokspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri de yarın saat 10.00 itibarıyla satışa çıkacak. Kulüp, biletlerin yalnızca Passo internet sitesi ve Passo mobil uygulaması üzerinden temin edilebileceğini duyurdu.
-
Külhöyük’te iki önemli keşif! 4 bin yıllık Sevgi Çiçeği tohumları bulundu -
Kırıkkale’de üreticinin sökmek istediği lavanta bahçesine destek... 7 yıllık emek tarlada kalmadı -
Bursa’nın vergi rekortmenleri belli oldu... Zirvede Sütaş var -
Sakarya’da mesleki eğitim öğretmenlerine eğitici eğitimi tamamlandı -
Bursa'nın iki ilçesinde zeytin mirasına özel hasat -
TEKNOFEST 2026’da Sürü İHA Yarışması'nda ödül heyecanı -
18 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu! 52 organizatör yakalandı -
Bursaspor 'kombine transfer' süresini uzattı

