GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBursalı İdil Yazar'dan tatlı bir kitap
Bursalı İdil Yazar'dan tatlı bir kitap
İdil Yazar’ın, çikolataya olan tutkusunu ortaya koyarak birbirinden lezzetli tariflere yer verdiği yeni kitabı “Çikolata”, İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlarıyla buluşuyor.
İSTANBUL (İGFA) - Mutfağa olan merakını, yaptığı çeşitli çalışmalarla taçlandıran İdil Yazar’ın, 2019 yılında yine İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan “30 Dakikada Atıştırmalıklar”, “30 Dakikada Ana Yemekler” ve “30 Dakikada Tatlılar” serisiyle yoğun bir ilgi kazanmasının ardından merakla beklenen yeni kitabı “Çikolata” okurlarının beğenisine sunuluyor.

Çikolatanın herkesi mutlu ettiği anlayışından yola çıkarak İdil Yazar tarafından kaleme alınan “Çikolata” oldukça pratik ve eşsiz tarifleriyle, takipçilerini çikolata dünyasında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor. Mutfak tutkunlarına benzersiz bir kaynak sunacak olan bu kitapla İdil Yazar, hayatın mutlu ve hüzünlü anlarına eşlik eden çikolatanın birleştirici gücünden yararlanıyor.
-
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde önemli değişiklik... Online muayene dönemi! -
CHP’li Başarır’dan gözaltı ve soruşturma eleştirisi: Her gün bir gözaltıyla uyanıyoruz -
YÖK'ten yurt dışı için 'diploma Tanınırlığını' uyarısı -
Kocaeli Çayırovalı miniklere 'sıfır atık' bilinci -
Gaziantep'te gençlere küresel teknoloji eğitimi -
Bakan Bolat Brüksel'de yuvarlak masada konuştu -
İstanbul Maltepe'de kadın sağlığı için farkındalıklar sürüyor -
İnşaat maliyetleri Şubat'ta da hız kesmedi! Yıllıkta işçiler, aylıkta ise malzeme maliyetlerin zirvesinde

