GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBursa'daki barajlarda su seviyeleri kritik... Başkan Bozbey'den 'tasarruf' çağrısı
Bursa'daki barajlarda su seviyeleri kritik... Başkan Bozbey'den 'tasarruf' çağrısı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Doğancı ve Nilüfer Barajları'ndaki su seviyelerinin kritik düzeylere yaklaştığını belirterek, Bursalıları su tasarrufuna davet etti.
BURSA (İGFA) - Bursa'da geçen kış aylarında yeterli yağmur ve kar yağmaması ile iklim değişikliği ile küresel ısınmanın da etkisiyle barajlardaki su seviyelerinin kritik düzeylere yaklaşması dolayısıyla çağrıda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, uyarılarını sosyal medya hesabının yanı sıra SMS yoluyla da yaptı.
"Her geçen gün yaşam alanlarımızı ve geleceğimizi tehdit eden bu zor koşullara karşı sizlerin desteği çok önemli" diyen Başkan Bozbey, "Bu süreçte, her damlanın değerini bilmek zorundayız. Siz duyarlı hemşehrilerimi, su tasarrufuna özen göstermeye, kaynaklarımızı daha dikkatli kullanmaya davet ediyorum" çağrısında bulundu.
Sevgili Hemşehrilerim;
— Mustafa Bozbey (@mustafabozbey) November 3, 2024
Geçtiğimiz kış aylarında yeterli yağmur ve kar yağmaması, iklim değişikliği ile küresel ısınmanın da etkisiyle Doğancı ve Nilüfer Barajlarımızdaki su seviyeleri kritik düzeylere yaklaşmıştır. Her geçen gün yaşam alanlarımızı ve geleceğimizi tehdit eden bu… pic.twitter.com/qmgZySnpJ3
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

