SPOR
SPOR HaberleriBursa'da Uluslararası Oryantiring'te üçüncü buluşma
Bursa'da Uluslararası Oryantiring'te üçüncü buluşma
Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Uluslararası Bursa Oryantiring Yarışması, 7 ülkeden 457 sporcunun katılımıyla başladı.
BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 3. Uluslararası Bursa Oryantiring Yarışması, Hanlar Bölgesi’nde düzenlenen törenin ardından start aldı.
4 gün sürecek yarışmanın ilk etabı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleşti. Yarışmaya, Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Japonya, Rusya, Bulgaristan, Kamerun ve Kazakistan’dan toplam 457 sporcu katıldı. Harita kullanma becerisi, spor yapma, eğlenme, takım çalışması gibi rekabeti çok yönlü yaşayan yarışmacılar, ellerinde yer alan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi haritasında işaretlenen hedefleri bulmak için kıyasıya rekabet ettiler.

Toplam 4 gün sürecek olan 3. Uluslararası Bursa Oryantiring Yarışması’nın ikinci ve üçüncü gün etapları Kirazlı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Yarışma
27 Ekim Pazar günü yapılacak Kayhan Çarşısı-Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi etabının ardından sona erecek.
-
Distile alkollü içkiler için yeni tebliğ 'Resmi'leşti -
BTSO’da seçim maratonu tamamlandı... Kesin sonuçlar 2 Ekim'de, başkanlık 8 Ekim’de netleşecek -
Çelik: Yeni Partili vekillerin salonu terk etmesi makama saygısızlıktır -
DMM'den 'MİT ev sahipliğinde Suriye-Hizbullah görüşmesi' iddiasına yalanlama -
Darülaceze sakinleri denizle buluştu -
Soma’da maden göçüğünden bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 2 oldu -
İstanbul Çekmeköy'de anlamlı buluşma -
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu

