YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBursa'da online kodlamada bahar dönemi
Bursa'da online kodlamada bahar dönemi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların bilim ve teknolojiyi sevmeleri, teknolojiyi sadece tüketen değil aynı zamanda üreten bireyler haline gelmeleri için başlattığı ‘Robokod Kodlama ve Yazılım’ online bahar dönemi eğitimleri 4 Nisan’da başlıyor.
BURSA (İGFA) - Robokod Kodlama ve Yazılım otobüslerinde yüz yüze verilen eğitimler, pandemi nedeniyle online yapılmaya devam ediyor. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu eğitimler, zoom programı üzerinden online olacak. 7-10 ve 11-17 yaş arası öğrencilerin katılabileceği eğitimler, 4–29 Nisan tarihleri arasında 4 hafta süreyle yapılacak.
Eğitimler; Kodlamaya Giriş Eğitimi (Code.org) ve Arduino Robotiğe Giriş ve Algoritma Eğitimi olmak üzere 2 ana başlıktan oluşuyor.
Bahar kursu eğitimlerine bursa.bel.tr adresinden kayıt yaptırılabilecek.
-
Samsun'da kentsel dönüşüm heyecanı -
Başkan Dutlulu son iftarını Muradiye'de yaptı -
Büyükşehir bayram boyunca görev başında -
Meslek Fabrikası için tahliye kararına tepki -
Bayramın 1. günü hava nasıl olacak? -
Bayramda tatlı uyarısı -
Bozbey çarşı esnafıyla bayramlaştı -
Balıkesir Sındırgı’da sabah depremi... 4,0 büyüklüğünde sallandı

