YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da öğrencilerin kayak keyfi
Bursa'da öğrencilerin kayak keyfi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kayak Projesi’ kapsamında Uludağ ile ilk kez tanışan gençler, hem kayak sporunu öğreniyor hem de karın tadını doyasıya çıkarıyor.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından antik çağdan günümüze uzanan, Marmara Bölgesi'nin en yüksek dağına ‘Uludağ’ isminin verilişinin 100. yılı dolayısıyla başlatılan ‘1000 Çocuk Kayak' projesi’, tüm hızıyla devam ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 17 ilçede Uludağ’a hiç çıkmamış ve kayak yapmamış öğrenciler arasından seçilen çocuklar, Uludağ’a çıkıp kayak yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 2026 yılında gruplar halinde toplam 1200 öğrencinin yararlanacağı projenin son konukları, Keles, Harmancık, İznik ve Karacabey’den gelen 10-15 yaş arasındaki toplam 200 çocuk oldu.
Uzman eğitmenler tarafından kayak eğitimi alan öğrenciler, serbest zaman etkinlikleri ile de karın tadını çıkardı. Etkinlik, yıl boyunca devam edecek.
-
Bursa Osmangazi'den DMD Hastası Yağız Efe için çağrı -
Dışişleri'nden İsrail’in filo müdahalesine sert tepki -
Bakan Tekin: Türkiye güçlendikçe diaspora da yükseliyor -
Karting Şampiyonası'nın ikinci ayağı tamamlandı -
34,2 milyon araç trafikte... Otomobil ve motosikletler zirvede -
Bursa’da 19 Mayıs’ta ulaşım ücretsiz -
Bursa’da gençler tiyatro sanatçılarıyla buluştu -
Manisa'da ulaşım 19 Mayıs’ta ücretsiz olacak

