EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriBursa’da kış turizmi için geri sayım başladı
Bursa’da kış turizmi için geri sayım başladı
Bursa’da kış turizmi için hazırlıklar hız kazandı. Uludağ, sezon öncesi yeniliklerle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
BURSA (İGFA) - Türkiye’de kış turizminin önemli merkezlerinden Bursa, yaklaşan sezon öncesi çalışmalarını tamamlayarak ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Bursa’da kış turizmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Uludağ Kayak Merkezi’nin varlığı, Bursa’nın büyük bir kış turizmi potansiyeli olduğunu gösterirken ayrıca Uludağ etrafında hizmete sunulacak olan konaklama ve gıda temelli ihtiyaçların artması da Uludağ’ı ve Bursa’yı kış turizminin merkezi haline getirmiş durumda.

Yeni sezon öncesinde başta kayak merkezindeki restorasyonlar olmak üzere oteller ve milli parkta da yenilik ve restorasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kısa bir süre içinde Bursa Uludağ, kış turizmine tamamen hazır olacak.
-
Yurt dışı üretici fiyatları yıllık yüzde 34,16 arttı... Enerji ve madencilik yükselişte -
Bursa Osmangazi’de Türk Sanat Müziği rüzgarı esti -
Bursa'da “Bilim Köyümde” projesi Keles’te şölene dönüştü -
DSP Keşan'da Hasan Nalbantoğlu ile devam -
Keşan İdmanyurdu’nda hedef yeniden zirve -
Kocaeli'deki Karneval’da on binler unutulmaz hafta sonu yaşadı -
Geleneksel Gebze Aile Şenliği'ne coşkulu katılım -
Kocaeli'de kent esnafı vatandaşlarla buluşacak

