YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da geleneksel Karacabey Panayırı başlıyor
Bursa'da geleneksel Karacabey Panayırı başlıyor
Bursa'da bir döneme damga vuran Karacabey Panayırı yıllar sonra bugün yeniden başlıyor. Panayır, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Karaca Park’ta gerçekleşecek.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir döneme damgasını vurmuş fakat yıllardır yapılamayan Karacabey Panayırı, uzun zaman sonra bugün yeniden başlıyor.
Karacabey Panayırı bu sene 24-26 Mayıs tarihleri arasında Karaca Park'ta misafirlerini ağırlayacak.
Bir yandan alışveriş yapıp bir yandan eğlenmek isteyen vatandaşlar için panayır bu sene 24 Mayıs’tan 26 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Karacabey halkının heyecanla beklediği ve çeşitli alışveriş ile eğlence seçenekleriyle 3 gün sürecek panayır için Belediye Başkanı Fatih Karabatı, “Adı Karacabey ile özdeşleşmiş olan bu etkinliği vatandaşlarımızın da yoğun talebi doğrultusunda yeniden gün yüzüne çıkarıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 24 Mayıs Cuma günü başlayıp 26 Mayıs Pazar günü bitecek olan Karacabey Panayırına bekliyoruz” dedi.
3 gün boyunca sürecek olan panayırda, tarım ürünleri sergilenirken, lunapark, geleneksel oyunların yan sıra yiyecek içecek ve alışveriş stantları da kurulacak.

-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

