YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da geleneksel Ata Balosu yapıldı
Bursa'da geleneksel Ata Balosu yapıldı
Bursa'da Çekirge Rotaract Kulübü'nün geleneksel hale getirdiği Ata Balosu'nun 14.'sü Podyum Davet'te 2440. Bölge Rotaract 1., 2. ve 9. Grup Kulüpleri 2.ortak toplantısı olarak gerçekleştirildi.
BURSA (İGFA) - Pandemi nedeniyle 2 yıl boyunca online olarak gerçekleştirilen Ata Balosu'nun 14.'sü Podyum Davet'te yapıldı.
Çekirge Rotaract Kulübü üyelerinin yanısıra Bursa, Balıkesir ve İzmir'deki bir çok rotaract ve rotary kulübü temsilcileriyle seçkin konukların katıldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu.
Çekirge Rotaract Kulübü Başkanı Aylin Denizci, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti. 2 yıl aradan sonra Ata Balosu'nu yeniden organize etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.
Ata Balosu'nun konuşmacı konuğu olan Atatürk araştırmacısı İlknur Güntürkün Kalıpçı ise, 'Atatürk ve Zamansız Kadınlarımız' sunumunda Cumhuriyet dönemine damga vuran ve yaptıklarıyla dünya tarihine geçen Türk kadınlarını anlattı.
Ardından arp sanatçısı Cansu Öz, konuklar için hazırladığı özel seçkiyi sundu. Dolu dolu geçen balonun finalini ise ÇEK'in 'Kır Çiçeği projesi bursu ile öğrenimini tamamlayan ve bugün başarılı bir keman virtüözü olan Ceylin Akyıldız yaptı. Genç sanatçı, keman solosuyla konukları adeta coşturdu.
Gece, Çekirge Rotaract Kulübü Başkanı Aylin Denizci ve konukların hep birlikte 14. Ata Balosu için hazırlanan pastayı kesmesiyle son buldu.
-
Batman Gercüş'te çocuklarla 'sağlıklı' buluşma -
Şanlıurfa Jandarması'ndan hasat sezonunda sıkı trafik mesaisi -
İstanbul'da Otokoç'a silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı! -
Fatsa Fener Adası yeni sezonda ziyaretçilerini bekliyor -
Enerji verimliliğine 20 milyar doların üzerinde yatırım hedefi -
Başkan Genç: “Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” -
Batman Sason'da gençler YKS öncesi moral buldu -
İletişim Başkanlığı'nın İngilizce web sitesi blok zincirde

