SPOR
SPOR HaberleriBursa'da Festival Söyleşileri’ne Erke Tümer ve Erdal Hoş'la veda
Bursa'da Festival Söyleşileri’ne Erke Tümer ve Erdal Hoş'la veda
Bursa Uluslararası Spor Festivali birçok branşta düzenlenen müsabakalar ve turnuvalarla devam ederken, Festival Söyleşileri kapsamında Radyo programcısı Erke Tümer ve spor yorumcusu Erdal Hoş lise öğrencileriyle bir araya geldi.
BURSA (İGFA) - Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Bursa Uluslararası Spor Festivali, futboldan basketbola, geleneksel okçuluktan satranca, darttan voleybola kadar pek çok branştaki etkinliklerle devam ediyor.
Festival kapsamındaki söyleşi programlarının son konuğu ise, radyo programcısı Erke Tümer ve akademisyen ve spor yorumcusu Erdal Hoş oldu. Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki programın moderatörlüğünü Mutlu Ulusoy üstlendi. Spor basınının tüm yönlerini öğrencilerle paylaşan konuklar, spora dair öğrencilerin sorularını da cevapladı. Programın sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.
-
İzmitli Kerem attı, "Dünyalar" bizim oldu -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bizim Çocuklar'a tebrik -
Kayseri Pınarbaşı'nda köpek katliamı -
Gözaltına alınan Başkan Mustafa Bozbey’den Bursalılara mektup -
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım görevden uzaklaştırıldı -
SGK prim borçları ödeme süresi 7 Nisan'a uzatıldı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Mehmet Selim Kiraz' paylaşımı -
Bilecik Pazaryeri’ne modern kapalı pazar geliyor

