YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da felsefe söyleşisine yoğun ilgi
Bursa'da felsefe söyleşisine yoğun ilgi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kültür Fabrikası’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği felsefe söyleşisinde, katılımcılar insanoğlunun köklü meselelerine doğru bir yolculuğa çıkarıldı.
BURSA (İGFA) - Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, felsefe meraklıları yoğun ilgi gösterdi. İnsan ve Felsefe’ temalı söyleşinin yürütücülüğünü Prof. Dr. Kadir Çüçen ve Ceren İplikçi üstlendi.
Programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nami Başer, ‘İnsanın Temel Sorunları: Etik ve Eros’ başlığında varlığın temel taşlarını felsefi bir bakış açısıyla ele aldı.
Etkinliğin sonunda Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala tarafından Prof. Dr. Nami Başer’e hediye verildi.
-
Ticaret Bakanlığı: İsrail ile ticaret sıfır -
Bursa Osmangazi’de kadın çalıştayı ile geleceğe yön verildi -
Ankara–Bolu hattında kar mesaisi -
İstanbul Bakırköy'de sahne çiçek bahçesine dönüştü -
Türkiye genelinde otizm farkındalığı Nisan ayı boyunca sürecek -
Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu -
Tokat–İzmir uçuşları başladı... İlk sefere su takı seremonisi -
TOFAŞ ligin 24. haftasında parkeden mağlup ayrıldı

