YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da DOSAB ve DOSABSİAD ihtiyaç sahiplerini unutmuyor
Bursa'da DOSAB ve DOSABSİAD ihtiyaç sahiplerini unutmuyor
DOSAB ve DOSABSİAD iş birliğinde hazırlanan Ramazan erzak kolileri, ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yola çıktı.
BURSA (İGFA) - Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) ortaklığında hazırlanan erzak kolileri, Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtıma çıktı.
Sadece Ramazan ayında değil yılın tümünde birlik ve beraberlik duygusuyla ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdıklarını dile getiren DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, ülke ekonomisinin üretimde, istihdamda ve ihracatta lokomotif kenti Bursa’da sosyal yardımlaşma çalışmalarıyla da örnek teşkil etmeye devam ettiklerini söyledi. DOSAB ve DOSABSİAD olarak, Ramazan öncesi hazırlıklarımız arasında yardım kolilerinin her zaman ilk sırada yer aldığını ifade eden Çevikel, "Ramazan ayında bereketin paylaşılarak artırılacağı inancıyla iş insanlarımıza ve kuruluşlarımıza katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.
DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Özsoy ise, paylaşma ve yardımlaşma bilincini canlı tuttuklarını belirterek, bölge açısından büyük anlam taşıyan bu çalışma ile yüreklere dokunmanın mutluluğunu yaşamaya ve örnek olmaya devam edeceklerini söyledi.
-
Türkiye ve Cezayir'den stratejik ortaklık mesajı -
Bursa Büyükşehirli kadın hentbolcular final biletini kaptı -
Huawei SPN, Yunnan Power Grid'in yeni nesil yüksek hızlı taşıyıcı ağı kurmasına destek oluyor -
Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun’a Devlet Nişanı tevcih edildi -
Nisan'da 112 bin gıda denetlendi! Yurt içi denetimlerde 185 milyon TL ceza -
Teknoloji ile insani hikâyeler buluştu... Gazze Mektupları” sergisi ziyarete açıldı -
Konya’da 'Mezuniyet Sergisi' açıldı -
Eskişehir’de Hayvan Pazarı Kurban Bayramı için hazırlanıyor

