YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa'da Başkan Bozbey gençlere sahurda buluştu
Bursa'da Başkan Bozbey gençlere sahurda buluştu
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sahur programında gençlerle buluştu.
BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle Gençlik Merkezi’nde ders çalışan öğrencileri de ziyaret etti.
Gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Mustafa Bozbey, sahur sofrasını üniversite öğrencileriyle paylaştı. Programa, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Gökay Azak ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de katıldı.
“GENÇLERİN HER BİRİNE GÜVENİYORUZ”
Gençlerle sohbet edip Bursa’ya dair talep, öneri ve düşüncelerini dinleyen Başkan Mustafa Bozbey, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu. Gençlerin mutlu ve huzurlu olabilecekleri, geleceğe güvenle bakabilecekleri bir kent oluşturmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, bunu bir sorumluluk olarak gördüklerini anlattı.
Gençlerin gelişen teknoloji sayesinde dünyanın her yeriyle iletişim kurma olanağına sahip olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Gençlerin hayata bakışıyla bizlerin hayata bakışı arasında çok fark var. Gençlerin her birine güveniyoruz. Farklı düşünceleri olabilir. Hiç önemli değil. En önemli duygu, insan sevgisidir. Mutlaka hedefleriniz olsun. Hedefi olmayanın başarılı olma ihtimali de yoktur. Hedefi koyarken de doğru planlama yapın. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Programın sonunda Başkan Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kız öğrencilere de çiçek hediye etti.
-
Bursa Nilüfer'de yerel yönetimin sosyal projeleri DSÖ’de paylaşıldı -
Dervişoğlu’ndan NATO Zirvesi tedbirlerine eleştiri... “Türkiye, vatandaşına yabancı muamelesi yapmak zorunda değil -
Kocaeli'de Başkan Büyükakın şampiyonları ağırladı -
Sakarya'da QR akıllı duraklar hayata geçiyor -
Bursa İnegöl'den ilk yarı sağlık raporu... 5 bini aşkın hastaya ücretsiz transfer sağlandı -
Gelir Vergisi’nde ikinci taksit ödemeleri başladı... Son gün 31 Temmuz -
Bakan Gürlek: 2026’nın ilk yarısında 31 ülkeden 197 suçlu Türkiye’ye iade edildi -
İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme... Asansör, bodrum kat, süs havuzu ve ofis dönüşümüne yeni kurallar

