YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Yıldırım'dan 'engelsiz mutfak' becerisi
Bursa Yıldırım'dan 'engelsiz mutfak' becerisi
Bursa'da Yıldırım Belediyesi Engelsiz Yaşam Okulu bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Mutfak, engelli bireylere farklı beceriler kazandırıyor.
BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Mutfak ile bu okulda eğitim gören çocukların hayatlarını idame ettirebilecek düzeyde mutfak becerisi kazanmasını sağlıyor.
Haftanın 4 günü uzman aşçılar tarafından eğitimlerin verildiği Engelsiz Mutfakta, çocuklar eğitim görürken sosyalleşme imkânı buluyor.
40 özel çocuğa özel mutfakta eğitimler verdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Öz bakım dediğimiz şey sadece yemek içmekten ibaret değil. Evlatlarımızın günlük hayatlarını sürdürebilmeleri için bir takım bilgilere, donanımlara kavuşmaları ve var olanları da ilerletmeleri gerekiyor. Biz de bu eksiği kapatmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız özel işlerle engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atacağız” dedi.

-
Erdoğan: İstanbul'un yapı stokunu güçlendirmeliyiz -
Başkan Vekili Biba: "Asfalt çalışmalarını 12 kat artırdık" -
Manisa’nın yeni yaşam projesi için ihale 5 Ağustos’ta -
Hayat tecrübelerini geleceğe aktarıyorlar -
ŞUSKİ’den Bozova’ya güçlü kanalizasyon yatırımı -
Başkan Genç Maçka'da yayla yolu müjdesi -
Saray'ın hizmet altyapısına modern dokunuş -
Kalite Kontrol Laboratuvarı standartları yükseliyor

