YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Yıldırım’da karne heyecanı
Bursa Yıldırım’da karne heyecanı
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte Gülhanım Karasu İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.
BURSA(İGFA) - Çocukların ve gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Gönlümüzde çocuklarımızın yeri apayrı. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri azim ve çalışmadan dolayı tebrik ediyorum.
Eğitim dönemi boyunca hep yanında ve destekçisi olduğumuz çocuklarımızı tatilde de unutmadık. Çocuklarımızın eğlenceli ve dolu dolu bir tatil geçirmeleri için tüm hazırlıklarımızı yaptık.
Yaz boyunca; spor okullarımızda on binlerce çocuğumuza spor imkânı sunacağız. Sokak oyunları festivalimiz, tiyatrolarımız, şenliklerimizle tatil süresince çocuklarımızla birlikte olacağız. Karne sevinci yaşayan tüm öğrenci, öğretmen, veli ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
-
Sanayinin zirvesine gıda sektörü yerleşti... Aslan payı gıda sanayinin -
KVKK'dan velilere yaz tatili uyarısı... Çocukların dijital güvenliğini ihmal etmeyin -
Bursa'da Başkan Vekili Biba öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu -
Nilüfer’de caz gecesinde Şenay Lambaoğlu sahne aldı -
Fransa ve Polonya’dan gelen Influencerlar Mardin’i dünyaya tanıtacak -
Elazığ merkezli "Barbaroslar" operasyonu: 29 gözaltı! -
Bursa’da 615 bin 880 öğrenci karne heyecanı yaşadı -
İzmit Kapanca’da ilk günün ritmi Bursa Büyükşehir'le attı

