YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Yıldırım sahadan yönetiliyor
Bursa Yıldırım sahadan yönetiliyor
Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, tarihi yeşil semtini ziyaret ederek ilçe sakinleriyle buluştu.
BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, tarihi Yeşil Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Bölgede yürütülen çalışmaları ve hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinledi ardından esnafa 'hayırlı işler' diledi.
Gençlerle sohbet eden, esnaf ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Mahalle ziyaretleriyle, belediye makamını hemşehrilerimizinayağına götürüyoruz.
Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez. Bu nedenle biz de hizmet ve projelerimizi sahada, hemşehrilerimizi dinleyerek şekillendiriyoruz. Bugün de tarihi Yeşil semtimizdeki esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talepleri ve önerileri dinleyip notlarımızı aldık. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz.
Parlayan bir Yıldırım için hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
-
Erdoğan, İspanya Başbakanı Sánchez ile görüştü -
Somali Deniz Görev Grubu koruma görevini sürdürüyor -
Bursa’nın LGS şampiyonları Vali Ayyıldız tarafından ağırlandı -
Jandarma Asayiş Bot Timleri Antalya kıyılarında denetimde -
Özgür Özel: Yeni partimizi kuruyoruz, ana muhalefet yolumuza devam edeceğiz -
Kılıçdaroğlu, Özel'in açıklamaları ardından TBMM'de... Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş ile görüştü -
Van Gölü için sürdürülebilir gelecek vurgusu... İnci kefali ve ekosistem koruma gündemde -
Enez’de çevre ve altyapı talepleri gündemde

