YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Yenişehir'de cezaevindeki çocukların hayallerine Kızılay imzası
Bursa Yenişehir'de cezaevindeki çocukların hayallerine Kızılay imzası
Genç Kızılay Bursa gönüllüleri, ‘Hayalleri Boyuyoruz’ projesi kapsamında, Yenişehir Kapalı Kadın Cezaevi’nde yaşayan çocukların, sevdikleri çizgi film karakterlerini duvarlara resmetti.
BURSA (İGFA) - Yurt içi ve yurt dışında gösterdiği faaliyetlerle ihtiyaç sahiplerine umut olan Türk Kızılay, genç gönüllülerinin yaptığı çalışmalar ile de toplumun her kesimine ulaşıyor.
Bursa’da birçok etkinliğe imza atan Genç Kızılay gönüllüleri son olarak, ‘Hayalleri Boyuyoruz’ projesiyle örnek bir çalışmaya imza attı.
Yenişehir Kapalı Kadın Cezaevi'nde anneleriyle kalan çocukları ziyaret eden Genç Kızılay Bursa gönüllüleri, oyun parkındaki duvarlara çizgi film karakterlerini çizdiler.
Kızılay gönüllüleri ile boyama ve resim yapan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Gün boyu süren etkinlik keyifli anlara sahne olurken, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

-
İSKİ'den AI yapay zeka projesi -
Antalya'da bir haftada 242 kişi tutuklandı -
Manisa’da Cider Yolu çalışmaları hızlandı -
Eskişehir'deki orman yangınına müdahale sürüyor -
Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi hizmeti girdi... Mavi Vatan'da deniz hakimiyeti güçleniyor -
Bursa İtfaiye personeline afet ve hayvan kurtarma eğitimi -
Dışişleri'nden Montrö mesajı: Türkiye kararlılıkla uygulamayı sürdürecek -
A Milli Ampute Futbol Takımı Samsun kampında moral depoladı

