YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü aşure geleneğini sürdürüyor
Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü aşure geleneğini sürdürüyor
Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü İslam alemi için manevi değeri yüksek olan Muharrem ayında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
BURSA (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Muharrem ayında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajıyla 81 ildeki Vakıf camilerinde kadim Aşure geleneğini sürdürüyor.

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü Bursa'da Orhan Camii'nde ve Alâaddin Bey Camii'nde, Bilecik'te Orhangazi Camii'nde, Sakarya'da Orhangazi Camii'nde, Yalova'da Rüstem Paşa Camii'nde Cuma Namazı sonrasında Aşure ikramı gerçekleştirdi.

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından paylaşılan mesajda, "Muharrem ayının ülkemize ve milletimize bereketli hayırlı ve mübarek olmasını dileriz" ifadeleri yer aldı.



Anahtar Kelimeler:
bursa
vakıflar
bölge
müdürlüğü
aşure
geleneğini
sürdürüyor
-
Bursa Kestel'de çelik kasa hırsızlığı çözüldü -
Adıyaman'da dağlık arazide yaralanan vatandaş helikopterle kurtarıldı -
Kocatepe Kültür Merkezi Başkent’te sanatın yeni adresi oldu -
Gaziantep'te Ezogelin Yöresel Bebek Çalıştayı -
İzmir İnovasyon'da 'toplu' sevinç -
Merkez Bankası: Enflasyon riskleri yakından izleniyor -
Antalya Korkuteli ilk kez ipekböcekçiliği ile tanışıyor -
Antalya Muratpaşa’da deniz dibi temizliği

