GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBursa Uludağ’da drift yapan sürücüye Jandarma'dan ceza
Bursa Uludağ’da drift yapan sürücüye Jandarma'dan ceza
Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Uludağ 1. Oteller Bölgesi’nde drift yapan ve ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilen sürücü hakkında idari işlem uygulandığını açıkladı.
BURSA (İGFA) - Bursa İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk alanında bulunan Uludağ 1. Oteller Bölgesi’nde trafik güvenliğini tehlikeye atan bir sürücüye yönelik işlem yapıldığını duyurdu. Jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde, 16 BXX XXX plakalı otomobilin sürücüsü F.S. (19)’nin drift yaptığı tespit edildi. Yapılan kontrollerde sürücünün aynı zamanda sürücü belgesiz araç kullandığı belirlendi.
Sürücü F.S. hakkında, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-d maddesi (drift yapmak) ile 36/3-a maddesi (sürücü belgesiz araç kullanmak) kapsamında gerekli idari işlemler uygulandı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, kamu düzenini ve trafik güvenliğini tehlikeye atan her türlü eylemle mücadelenin, aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

