YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBursa Uludağ eteklerinde kaçak yapı operasyonu
Bursa Uludağ eteklerinde kaçak yapı operasyonu
Bursa'da kaçak yapılaşmaya karşı verdiği mücadele ile dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, Gökçeören Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen prefabrik evi yıktı.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit ederek yıkımını yerel belediye Uludağ eteklerinde yer alan Gökçeören Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen prefabrik evi yıktı.
Ruhsatsız olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan yapının yıkımı için sabah erken saatlerde mahalleye giden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, prefabrik evi iş makinesi ile yıktı.
Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

